tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From zia mohades <zia.si...@gmail.com>
Subject Apache Tomcat 6.0 loads blank page
Date Sun, 01 Feb 2009 02:39:33 GMT
Hi there,

I am currently having issue loading my own page using tomcat apache 6.0 on
ubuntu, here are the details;

1) when I start the server using sudo /etc/init.d/tomcat restart and then
try to access the server via http://localhost:8080, i sucessfully
get the welcome page and the logo of the tomcat

2) I then place my own folder called mms_tets( containing html files) in
/usr/local/tomcat/webapps and then restart the server using the same
command. however when try to access the http://localhost:8080 i get a blank
page. Showing absolutely nothing and I don't even get any errors. I checked
the permission also and it seems like I gave the full permission:
drwxrwxrwx  9 mohadesz mohadesz 4096 2009-01-31 21:13 mms_test

 I also checked the log folder , and here are their results:

for  catalina.2009-01-31.log --> 31-Jan-2009 9:34:46 PM
org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1520 ms

for localhost.2009-01-31.log  -->31-Jan-2009 9:34:46 PM
org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: SessionListener: contextInitialized()


i definitely appreciate your help! I spent so much time on this and
seriously can't figure out the problem.

Thank you kindly


zia

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message