tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Keshav Prasad <kprasad.t...@gmail.com>
Subject Re: Apache Tomcat 6.0 loads blank page
Date Sun, 01 Feb 2009 06:15:11 GMT
After you placed the mms_tets inside the webapp directory, try accessing
http://localhost:8080/mms_tets/
or something like http://localhost:8080/mms_tets/<somefile.html>

Replace <somefile.html> with a file that exists.

On Sat, Jan 31, 2009 at 6:39 PM, zia mohades <zia.simab@gmail.com> wrote:

> Hi there,
>
> I am currently having issue loading my own page using tomcat apache 6.0 on
> ubuntu, here are the details;
>
> 1) when I start the server using sudo /etc/init.d/tomcat restart and then
> try to access the server via http://localhost:8080, i sucessfully
> get the welcome page and the logo of the tomcat
>
> 2) I then place my own folder called mms_tets( containing html files) in
> /usr/local/tomcat/webapps and then restart the server using the same
> command. however when try to access the http://localhost:8080 i get a
> blank
> page. Showing absolutely nothing and I don't even get any errors. I checked
> the permission also and it seems like I gave the full permission:
> drwxrwxrwx  9 mohadesz mohadesz 4096 2009-01-31 21:13 mms_test
>
>  I also checked the log folder , and here are their results:
>
> for  catalina.2009-01-31.log --> 31-Jan-2009 9:34:46 PM
> org.apache.catalina.startup.Catalina start
> INFO: Server startup in 1520 ms
>
> for localhost.2009-01-31.log  -->31-Jan-2009 9:34:46 PM
> org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
> INFO: SessionListener: contextInitialized()
>
>
> i definitely appreciate your help! I spent so much time on this and
> seriously can't figure out the problem.
>
> Thank you kindly
>
>
> zia
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message