tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ovidiu asiminei <ovid...@gmail.com>
Subject Re: Still trying to get Tomcat 6 to work
Date Sun, 08 Feb 2009 15:58:59 GMT
Hi Michel,

1. Can you check catalina.out logs ?

2 .try this commnad

# netstat -vatn | grep 80

and check  the output

Regards,

Ovidiu

On Sun, Feb 8, 2009 at 7:20 AM, michel <compukat@videotron.ca> wrote:

> It looks like I have it set up when I run it with the following script:
>
>   export JAVA_HOME=/home/qsys/jdk1.6.0_12
>   /home/qsys/apache-tomcat-6.0.18/bin/startup.sh
>   ps
>
> and I get the following
>
>   Using CATALINA_BASE: /home/qsys/apache-tomcat-6.018
>   Using CATALINA_HOME: /home/qsys/apache-tomcat-6.018
>   Using CATALINA_TMPDIR: /home/qsys/apache-tomcat-6.018/temp
>   Using JRE_HOME: /home/qsys/jdk1.6.0_12
>
> and I also get the following from the ps command that is in the script
>   PID       TTY      TIME    CMD
>   15057  pts/4     00:00:00   java
>
>
> After the script is finished I type in ps again and there is no java
> process and I can't reach the http://qsys.arachsys.com/
>
> I have been looking at dfifferent web pages to figure out how to set it up
> and I'm not convinced I have it right, but I can't figure out where I have
> it wrong.
>
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>


-- 
ovidiu asiminei

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message