tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Thomas <ma...@apache.org>
Subject Re: Enabling CGI in Tomcat 6 affect all webapps.
Date Tue, 24 Feb 2009 07:20:49 GMT
denis.r wrote:
> 
> 
> Mark Thomas-18 wrote:
>> denis.r wrote:
>>>> Hi,
>>>> I followed the instructions on how to enable CGIs in Tomcat 6 found at:
>>>> http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc/cgi-howto.html . This works fine
>>>> for
>>>> my webapp that has a CGI, but unfortunately it affects ALL my webapps
>>>> within
>>>> the container. Even those that don't have CGIs. The webapps that don't
>>>> have
>>>> CGIs now get errors claiming they must set privileged in order to use
>>>> CGIServlet, even though they aren't using CGIServlet. Is there any way
>>>> to
>>>> turn this on just for the webapp using CGIs?
>>> Move the CGIServlet definition and mapping from the global web.xml
>>> (CATALINA_BASE/conf/web.xml) to your web application's web.xml.
>>> Mark
>> Moving the config to the application's web.xml did the trick. Thank you.
>> It would be great if the documentation suggested this instead of modifying
>> the global config. In fact it should be the standard way to do it.

Good to hear this is working for you.

Patches, including for the documentation, are always welcome ;)

Mark

 Now
>> that you suggested it, it makes perfect sense. I only want this enabled
>> for web apps that have CGIs defined, not the entire container.
>>
>> Denis
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>
>>
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message