tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alan Chaney <a...@compulsivecreative.com>
Subject Re: Fun with the JVM crashing.
Date Fri, 06 Feb 2009 20:42:47 GMT
Hi Bill

My development workstation is a 64 bit Ubuntu 8.04. I've had numerous 
problems with SIGSEGV crashes when I run my applications under Eclipse 
3.3, but the same machine also runs the same applications from the same 
version(s) of tomcat (6.0.14,6.0.16 and 6.0.18) I found that what seemed 
to affect the thing the most was 'loading up' the JVM. My app is 
actually 5 different wars - I get the most problems when all of them are 
loaded.

I found it so frustrating that I've actually procured a 2nd 64 bit 
machine to try to see what common factors there are. For example, I was 
going to see if Eclipse 3.4 was better than 3.3.

I tried b4 thru b16 and it seems to have made no difference.

No real answer here, just me giving you some more background data.

Regards

Alan Chaney


Bill Davidson wrote:
> I've submitted this to Sun a few times.  No response.  I was hoping
> someone here might have an idea of what to look for.
> 
> Tomcat 6.0.18
> RedHat 5.2Server
> Sun JVM
> 
> #
> # An unexpected error has been detected by Java Runtime Environment:
> #
> #  SIGSEGV (0xb) at pc=0x00002b68e6a1db57, pid=10229, tid=1103006016
> #
> # Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (11.0-b16 mixed mode 
> linux-amd64)
> # Problematic frame:
> # V  [libjvm.so+0x564b57]
> #
> # If you would like to submit a bug report, please visit:
> #   http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
> # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
> # See problematic frame for where to report the bug.
> #
> 
> ---------------  T H R E A D  ---------------
> 
> Current thread (0x000000004bfe5c00):  JavaThread "CompilerThread0" 
> daemon [_thread_in_native, id=10244, 
> stack(0x0000000041ae8000,0x0000000041be9000)]
> 
> siginfo:si_signo=SIGSEGV: si_errno=0, si_code=1 (SEGV_MAPERR), 
> si_addr=0x0000000000000000
> 
> .....
> 
> Current CompileTask:
> C2:2525      
> com.myCompany.servlets.sales.blah.some.method(Lcom/myCompany/servlets/someClass;Lcom/myCompany/servlets/otherClass;Lcom/oreilly/servlet/ParameterParser;)V

> (425 bytes)
> 
> ......
> 
> -------------
> 
> I'm wondering if that CompileTask is what's causing the problem.
> I'm thinking that the JVM shouldn't be getting SIGSEGV's.
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 
> !DSPAM:498b962676632009820482!
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message