tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From scarlson <scarl...@i2s.com>
Subject Ubuntu 8.10 GWT Apache2 Tomcat Servlet Problems
Date Wed, 18 Feb 2009 17:37:27 GMT


 Hello All --

I've been pouring over the mailing lists trying to solve my problem, which
seems like a popular one.

My servlet does not seem to be running.

I'm using Ubuntu 8.10 / Apache2 / Tomcat6 and Mod-Proxy

Both Apache and Tomcat are functional (Mod-proxy also works). I deploy my
war file and my client side code works. Just not the servlet. The servlet is
minimal, just returns a string. This of course, works fine in GWT Host Mode,
but not when I deploy to real server.

Here is some output from my access logs. The MsgService is the servlet.

--------- snip ---------------
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET /webMonster/MsgExample.html
HTTP/1.1" 304 - 0.002 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET
/webMonster/com.i2s.webMonster.MsgExample.nocache.js HTTP/1.1" 304 - 0.005 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET
/webMonster/C57B680ED75187B43082D58F754F20DF.cache.html HTTP/1.1" 304 -
0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET
/webMonster/gwt/standard/standard.css HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET /webMonster/MsgExample.css
HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET
/webMonster/C57B680ED75187B43082D58F754F20DF.cache.html HTTP/1.1" 304 -
0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "GET
/webMonster/gwt/standard/images/hborder.png HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:52:58 -0500] "POST /webMonster/MsgService
HTTP/1.1" 404 1018 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET /webMonster/MsgExample.html
HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET
/webMonster/com.i2s.webMonster.MsgExample.nocache.js HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET
/webMonster/C57B680ED75187B43082D58F754F20DF.cache.html HTTP/1.1" 304 -
0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET
/webMonster/gwt/standard/standard.css HTTP/1.1" 304 - 0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET /webMonster/MsgExample.css
HTTP/1.1" 304 - 0.002 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET
/webMonster/C57B680ED75187B43082D58F754F20DF.cache.html HTTP/1.1" 304 -
0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "GET
/webMonster/gwt/standard/images/hborder.png HTTP/1.1" 304 - 0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:18 -0500] "POST /webMonster/MsgService
HTTP/1.1" 404 1018 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "GET /webMonster/MsgExample.html
HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "GET
/webMonster/com.i2s.webMonster.MsgExample.nocache.js HTTP/1.1" 304 - 0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "GET
/webMonster/C57B680ED75187B43082D58F754F20DF.cache.html HTTP/1.1" 304 -
0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "GET
/webMonster/gwt/standard/standard.css HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "GET /webMonster/MsgExample.css
HTTP/1.1" 304 - 0.000 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "GET
/webMonster/gwt/standard/images/hborder.png HTTP/1.1" 304 - 0.001 -
127.0.0.1 - - [18/Feb/2009:11:53:25 -0500] "POST /webMonster/MsgService
HTTP/1.1" 404 1018 0.001 -
---------snip-----------



Here is my httpd.conf

-----------snip

ProxyTimeout 1
ProxyRequests Off
ProxyPreserveHost On

ProxyPass / http://localhost:8080/webMonster/
ProxyPassReverse / http://localhost:8080/webMonster/ 

<Proxy http://localhost:8080/webMonster>
Order allow,deny 
Allow from all
</Proxy>

----------- snip


The only change I've made to server.xml is turning on access logs.

Attached are the source code and my WAR files.. I hope this is enough
information to offer.

It seems like I've tried most of the suggestions, regarding paths.. I am
obviously missing something?

Thanks in Advanced for your help!

-SCarlson


http://www.nabble.com/file/p22084028/webMonster-src.zip webMonster-src.zip 
http://www.nabble.com/file/p22084028/webMonster.war webMonster.war 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Ubuntu-8.10-GWT-Apache2-Tomcat-Servlet-Problems-tp22084028p22084028.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message