tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Schultz <ch...@christopherschultz.net>
Subject Re: FORM authentication behaves like BASIC authentication....
Date Thu, 15 Jan 2009 16:37:48 GMT
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

To whom it may concern,

Javabeat wrote:
> Hi, anyone come across the situation where a webapp is coded to use FORM
> based authentication but behaves as if it was using BASIC authentication i.e
> OS username/password dialog pops up instead of the redirection to the login
> form. The web.xml is very basic so i'm almost thinking its something in the
> tomcat/eclipse configuration perhaps?

Your config is clearly using FORM and not BASIC. I've never seen Tomcat
act funny like this all by itself, but I have heard folks who use
Eclipse say they sometimes experience strangeness due to Eclipse
re-writing configurations for them during development and testing. Try
doing a clean re-deployment of everything and see if that helps. Sorry,
I don't know a lot about Eclipse webapp development, so I can't help
with the specifics.

Hope that helps,
- -chris

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.9 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iEYEARECAAYFAklvZlsACgkQ9CaO5/Lv0PCOMwCfWgiRbbYwoPJUlZzZIS6ICuA3
2agAoI/9IClm0IrXWnY8gCFCnS4oSpc5
=PsQT
-----END PGP SIGNATURE-----

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message