tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kareda ...@digiplace.ch>
Subject Re: Address already in use: JVM_Bind /87.230.103.25:80
Date Fri, 16 Jan 2009 14:41:19 GMT


thanks for the tip. indeed, the server.xml is not used at all. I removed it
completely from the conf dir and when I ran catalina.bat run, the log output
didn't change at all - still the same error. 
I have another tomcat instance on the same server, running as a service. so
it's probably using the server.xml from the other tomcat installation,
right? strange.. what may cause this?

tnx,
Kaur 



Markus Schönhaber-10 wrote:
> 
> kareda:
> 
> You did the right thing. If Tomcat still tries to bind to port 80, make
> sure that
> a) there's no other <Connector> configured to listen on port 80,
> b) Tomcat really uses the server.xml that you modified.
> 
> Additionally you can take a look at the logs. Also, if you start Tomcat
> by issuing
> catalina.bat run
> the console will stay open, allowing you to see Tomcat's startup messages.
> 
> Regards
>   mks
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Address-already-in-use%3A-JVM_Bind--87.230.103.25%3A80-tp21477831p21500899.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message