tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sergio Arrighi <sergio.arri...@iminholding.com>
Subject Re: Problems with external libraries
Date Wed, 05 Nov 2008 12:29:38 GMT
I've just noticed that when I run the webapp via browser I get this 
error in the console of apache startup:
GRAVE: error deploying configuration descriptor myapp.xml

Sergio Arrighi ha scritto:
> Hello,
>
> I've developed a web app which uses two jar files that have been 
> developed by a third party. I've developed it using eclipse IDE which 
> manages the server automatically. I'm now trying to deploy it on 
> localhost (apache tomcat 6.0.17) in a directory like this (inside 
> webapps):
>
> mApp
> ------all the .jsp, .html, images etc.
> ------WEB-INF
> ------web.xml (the one created by Eclipse)
> ----------------classes
> -----------------------smsBulk (name of the pakage of my application 
> classes)
> -------------------------------- all my .class files
> ----------------lib
> -----------------------two third party .jar files
>
> When I run the application via browser it gives me a server error 
> because it cannot find the classes contained into the third party .jar 
> files
>
> My enviromental variables for apache are:
> CATALINA_HOME C:\apache-tomcat-6.0.16
> and in the Path variable i've added %CATALINA_HOME%\bin
>
> Can someone give me a hint about why the server cannot load the third 
> party classes??
> Thanks
> Best regards
>
> Sergio Arrighi


-- 
	*I.M.I.N. Holding s.r.l.*
Sergio Arrighi
sergio.arrighi@iminholding.com <mailto:sergio.arrighi@iminholding.com>
Cell. 3455805121

Vicolo Molino, 2
21052 Busto Arsizio
Varese
Tel. +39 0331324679
Fax. +39 0331324678
www.iminholding.com


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message