tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From slytheman <citation_...@hotmail.com>
Subject Tomcat Manager problem..
Date Wed, 05 Nov 2008 19:52:44 GMT

Hi there..

My tomcat was working perfectly and also my Tomcat manager..

Then I decide to switch from just 1 site to host (mine)  to virtual
hosting...

Everything works except my tomcat manager... when I type
http://domain.com/manager/html I get the

username and password box and I enter it and it won't let me pass further...

my server.xml is : ps. I changed my real domain to domain.com.



<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN" debug="0">

  <!-- Define the Tomcat Stand-Alone Service -->
  <Service name="Catalina">
    
        <!-- Define a non-SSL Coyote HTTP/1.1 Connector on port 8080 -->
    <Connector port="80"
               maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
               enableLookups="false" redirectPort="8443" acceptCount="100"
               debug="0" connectionTimeout="20000" 
               disableUploadTimeout="true" />

                <Engine name="Catalina" defaultHost="localhost" debug="0">

   
      <!-- Define the default virtual host
           Note: XML Schema validation will not work with Xerces 2.2.
       -->
      <Host name="localhost" debug="0" appBase="webapps"
       unpackWARs="true" autoDeploy="true"
       xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">
        <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
                 directory="logs"  prefix="localhost_log." suffix=".txt"
            timestamp="true"/>
      </Host>

	<Host name="www.domain.com" appBase="webapps/www.domain.com"
	unpackWARs="true" autoDeploy="true"
	xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">
	<Alias>domain.com</Alias>
	<Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve"
	directory="logs" prefix="www.domain_access." suffix=".log"
	pattern="common" resolveHosts="false"/>
     </Host>

</Engine>

</Service>

</Server>


my website is in webapps which works...

in the Catalina folder I have

Catalina/localhost/manager.xml

Catalina/www.domain.com/manager.xml

manager.xml  :

<Context path="/manager" debug="0" privileged="true"
         docBase="/opt/tomcat/webapps/manager">
</Context>

tomcat-users.xml :

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<tomcat-users>
  <role rolename="manager"/>
  <role rolename="tomcat"/>
  <role rolename="admin"/>
  <role rolename="role1"/>
  <user username="tomcat" password="tomcat" roles="tomcat"/>
  <user username="both" password="tomcat" roles="tomcat,role1"/>
  <user username="admin" password="adminpassword" roles="admin,manager"/>
  <user username="role1" password="tomcat" roles="role1"/>
</tomcat-users>


What AM I doing wrong???


-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Tomcat-Manager-problem..-tp20343461p20343461.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message