tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gjj391 <gjj...@gmail.com>
Subject server.xml configuration
Date Tue, 14 Oct 2008 04:36:59 GMT

I seem to have a bit of a issue when installing railo in tomcat. Hoping
someone here has seen this. This is alot more about tomcat than it is railo
though.

I have deployed railo as a war file through the tomcat manager. I am using
mod_jk to bypass apache and have tomcat serve everything.

you can see here:   www.gj-dev.com www.gj-dev.com   that it successfully
works. But when I add a sub directory to the railo directory things start
breaking. Please see here  www.gj-dev.com/test/test.cfm
www.gj-dev.com/test/test.cfm  It is as if the railo classes are not being
invoked.

My code in server.xml that is having this domain pointed straight to the
railo directory is as follows:
 <Host appBase="webapps/railo" name="gj-dev.com">
          <Alias>www.gj-dev.com</Alias>
          <Context path="" docBase=""/>
  </Host>

My directory structure is from tomcat is

tomcat/
   webapps/
       railo/
          index.cfm
          WEB-INF
          test/
               test.cfm
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/server.xml-configuration-tp19966939p19966939.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message