tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Filip Hanik - Dev Lists <devli...@hanik.com>
Subject Re: APR & SSL not working
Date Tue, 02 Sep 2008 21:20:43 GMT
SSLEngine="on" should be SSLEnabled="true"

Gregor Schneider wrote:
> Hi there,
>
> I'm about to give it up.
>
> One final question though:
>
> Anybody out there who has the following combination up & running:
>
> - Linux (Debian preferred, other distributions also welcome)
> - Tomcat 5.5
> - APR
> - SSL
>
> ?????
>
> I'm sucessful getting Tomcat running together with the APR, however,
> when I'm inserting the connector
>
>     <Connector port="8443" maxHttpHeaderSize="8192"
>                maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
>                enableLookups="false" disableUploadTimeout="true"
>                acceptCount="100" scheme="https" secure="true"
>                SSLEngine="on"
>                SSLCertificateFile="/home/tomcat/www/certs/dom.dekold4711.crt"
>                SSLCertificateKeyFile="/home/tomcat/www/certs/dom.dekold4711.key"
> />
>
> into server.xml, Tomcat-startup hangs when initializing Coyote HTTP/1.1:
>
> 2008-08-29 17:15:31,722 INFO                    [main]: An older
> version 1.1.3 of the Apache Tomcat Native library is installed, while
> Tomcat recommends versi
> on greater than 1.1.4
> 2008-08-29 17:15:32,142 INFO                    [main]: Initializing
> Coyote HTTP/1.1 on http-8080
>
> However, netstat shows me that Tomcat is listening on port 8443
>
> So, if anybody has the configuration Tomcat & APR & SSL up & running,
> I'd be happy about any confirmation, otherwise I'll consider Tomcat &
> APR & SSL as simply not functional.
>
> Gregor
>   


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message