tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve G.B." <stefano.guidoba...@yahoo.it>
Subject Re: Installing Multiple Instances on Windows Server 2003
Date Tue, 02 Sep 2008 10:40:00 GMT

in catalina.log I have this:

Sep 2, 2008 12:34:44 PM org.apache.catalina.core.StandardServer await
SEVERE: StandardServer.await: create[8005]: 
java.net.BindException: Address already in use: JVM_Bind
	at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native Method)
	at java.net.PlainSocketImpl.bind(Unknown Source)
	at java.net.ServerSocket.bind(Unknown Source)
	at java.net.ServerSocket.<init>(Unknown Source)
	at org.apache.catalina.core.StandardServer.await(StandardServer.java:373)
	at org.apache.catalina.startup.Catalina.await(Catalina.java:642)
	at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:602)
	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
	at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
	at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:288)
	at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413)
Sep 2, 2008 12:34:44 PM org.apache.coyote.http11.Http11AprProtocol pause
INFO: Pausing Coyote HTTP/1.1 on http-8080
Sep 2, 2008 12:34:44 PM org.apache.coyote.ajp.AjpAprProtocol pause
INFO: Pausing Coyote AJP/1.3 on ajp-8009
Sep 2, 2008 12:34:45 PM org.apache.catalina.core.StandardService stop
INFO: Stopping service Catalina


the problem is:

I have Tomcat 6.0 on Connection port 8080 and redirect port 8443. AJP port
is 8009 (standard installation ports)
I then have Tomcat 4.1 on Connection port 8083 and redirect port 8447. AJP
is 8011.

Still it logs me there's an address already in use.


bhooshanpandit wrote:
> 
> Can you post the error that it spits out while starting up?
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Steve G.B. <stefano.guidobaldi@yahoo.it>
> To: users@tomcat.apache.org
> Sent: Tue, 2 Sep 2008 3:49 pm
> Subject: Installing Multiple Instances on Windows Server 2003
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Hi,
> 
> I need to install multiple instances of Tomcat on my server.
> 
> I changed all the connection and redirect ports, but the second Tomcat 
> still
> doesn't start.
> 
> What should I do?
> 
> Thank you,
> 
> Steve
> --
> View this message in context: 
> http://www.nabble.com/Installing-Multiple-Instances-on-Windows-Server-2003-tp19267576p19267576.html
> Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> ________________________________________________________________________
> You are invited to Get a Free AOL Email ID. - http://webmail.aol.in
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Installing-Multiple-Instances-on-Windows-Server-2003-tp19267576p19267834.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message