tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karim Zaki <Karim.Z...@itworx.com>
Subject RE: Tomcat connector receives 404, IIS logs 200
Date Tue, 02 Sep 2008 12:23:05 GMT
I checked and there's no custom error page. As for the browser, it shows Tomcat's 404 error
page. However, the IIS logs still show a 200.

________________________________________
From: Rainer Jung [rainer.jung@kippdata.de]
Sent: Monday, September 01, 2008 04:43
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Tomcat connector receives 404, IIS logs 200

bhooshanpandit@aol.com wrote:
> Are you sure you don't have something like this in your Tomcat's web.xml:
>
> <error-page>
>  <error-code>404</error-code>
>  <location>/Failure.jsp</location>
> </error-page>
>
> What response do you get in browser when you try to access a resource
> that does not exist on TC, after by-passing IIS i.e.
> http://<CATALINA_HOST>:<PORT>/<some_resource_that_does_not_exist>?

And what result do you get in your Browser, when using IIS/isapi
redirector/Tomcat? Do you get back a 404 or a 200?

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message