tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Johnny Kewl" <j...@kewlstuff.co.za>
Subject Re: application to windows -> linux
Date Sat, 13 Sep 2008 20:18:45 GMT
khaled,
Listen... you got to try help us here...
How are you deploying it... unpacked, from a war, thru manager????

Are you dropping the same war into webapps on both systems?

And post the actual error logs...
Theres a big diff between noclassdef and noclassfound for example...
What are you getting... exactly

Make sure those directories are not in the system class path... if its 
noclassdef

>From your IDE (on windows) or from tomcat manager... undeploy the webapp... 
then drop the war in... I think you may see the same error...

How are you confirming it works on windows... from the IDE?

Its highly unusual for a war to work on one and not the other... more likely 
a deployment issue?
Or from the sounds of things the class loaders are confused... dont help TC 
in classpaths.

More info needed ;)

----- Original Message ----- 
From: "khaled" <kor.khaled@gmail.com>
To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Saturday, September 13, 2008 5:49 PM
Subject: Re: application to windows -> linux


> yes my classes are  located in WEB-INF/classes folde
>
> 2008/9/13 Martin Gainty <mgainty@hotmail.com>
>
>>
>> did you verify your classes are located in WEB-INF/classes folder<BR>
>>
>> e.g.<BR>
>> WEB-INF/classes/projet/Testuser.class<BR>
>>
>> ?<BR>
>> Martin<BR>
>> ______________________________________________ <BR>
>> Disclaimer and confidentiality note
>> Everything in this e-mail and any attachments relates to the official
>> business of Sender. This transmission is of a confidential nature and 
>> Sender
>> does not endorse distribution to any party other than intended recipient.
>> Sender does not necessarily endorse content contained within this
>> transmission.
>>
>>
>> > Date: Sat, 13 Sep 2008 08:04:25 +0100
>> > From: kor.khaled@gmail.com
>> > To: users@tomcat.apache.org
>> > Subject: application to windows -> linux
>> >
>> > Hi ,
>> > j' have developped a Web JSP application, with tomcat in Windows the
>> > application  works well,
>> >  then when i have to test in linux it  post error that tomcate does not
>> find
>> > my classes in /WEB-INF/classes/projet
>> >
>> > at : <jsp:useBean id="id" scope="page" class="projet.Testuser"/>
>> > how I can solve this problem
>> > thank you !
---------------------------------------------------------------------------
HARBOR : http://www.kewlstuff.co.za/index.htm
The most powerful application server on earth.
The only real POJO Application Server.
See it in Action : http://www.kewlstuff.co.za/cd_tut_swf/whatisejb1.htm
--------------------------------------------------------------------------- 


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message