tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Zemian Deng" <keepitsimpl...@gmail.com>
Subject Re: Setting CATALINA_BASE failed with tomcat-6.0.18
Date Wed, 06 Aug 2008 23:25:39 GMT
am I sure? I think it is.

Well, I gave explicit 4 little instructions to repeat exactly what I found.

I read your post and by simply touch/create a empty file under
$CATALINA_BASE/conf/logging.properties and that indeed fixed the problem and
server starts up fine.

So call it same problem or not, it's up to you guys. All I am saying is that
using the CATALINA_BASE doesn't work with 6.0.18, but worked previously.

-Zemian

On Wed, Aug 6, 2008 at 5:45 PM, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> wrote:

> Are we sure, that you experience the same problem? In other words, is
> CATALINA_HOME/conf/logging.properties missing in your setup and does the
> suggested workaround to catalina.sh solve the problem for you?
>
> Regards,
>
> Rainer
>
> Zemian Deng schrieb:
> > Hum... so it is a confirmed bug then. I don't see a ticket open on those
> > threads. Should I create one?
> >
> > On Wed, Aug 6, 2008 at 11:14 AM, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de
> >wrote:
> >
> >> See also
> >>
> >> http://marc.info/?t=121803134200001&r=1&w=2
> >>
> >> Regards,
> >>
> >> Rainer
> >>
> >> Zemian Deng schrieb:
> >>
> >>  Hi Mark, I am away from a computer now. But the steps I gave to
> >>> reproduce out of default download is only 4 steps!!!
> >>>
> >>> You can't see error using that?
> >>>
> >>> I guess I can check the log for the stacktrace later. The error on
> >>> console did not give more than what I paste. And since the errror
> >>> seems like it can't even start the server, I doubt more info from log.
> >>> But I will check later.
> >>> -Z
> >>>
> >>>
> >>>
> >>> On 8/6/08, Mark Thomas <markt@apache.org> wrote:
> >>>
> >>>> Zemian Deng wrote:
> >>>>
> >>>>> Hello list,
> >>>>>
> >>>>> When I try the following it works with tomcat-6.0.14, but failed
on
> >>>>> tomcat-6.0.18
> >>>>>
> >>>>> $ mkdir -p /tmp/mybase/conf
> >>>>> $ cp /opt/apache-tomcat-6.0.18/conf/server.xml /tmp/mybase/conf
> >>>>> $ export CATALINA_BASE=/tmp/mybase
> >>>>> $ /opt/apache-tomcat-6.0.18/bin/catalina.sh run
> >>>>> Using CATALINA_BASE:   /tmp/mytomcatbase
> >>>>> Using CATALINA_HOME:   /opt/apache-tomcat-6.0.18
> >>>>> Using CATALINA_TMPDIR: /tmp/mytomcatbase/temp
> >>>>> Using JRE_HOME:
> >>>>> /System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.5.0/Home
> >>>>> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> >>>>>
> >>>>> Is this a bug?
> >>>>>
> >>>> It would help if you provided more of the stack trace.
> >>>>
> >>>> Mark
> >>>>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> >> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> >> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>


-- 
Sweet - a Scala web framework:
http://code.google.com/p/sweetscala

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message