tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nadun Herath" <nadunher...@gmail.com>
Subject Re: configure tomcat
Date Sun, 03 Aug 2008 14:21:07 GMT
Thanks a lot Alessandro
When I type that command.
this appeared

tcp6       0      0 :::8080                 :::*

It seems tomcat working well isn't it.? What is wrong.
Thanks again.

On Sun, Aug 3, 2008 at 7:43 PM, Alessandro Ferrucci <
alessandroferrucci@gmail.com> wrote:

> Make sure none of the ports specified in conf/server.xml are being used.
> You can check this by running
>
> netstat -na | grep <port>
>
> if nothing comes up then the port is free.
>
> --
> Signed,
> Alessandro Ferrucci
>
>
> On Sun, Aug 3, 2008 at 10:07 AM, Nadun Herath <nadunherath@gmail.com>
> wrote:
>
> > I am a newbie to tomcat. I installed it ubuntu
> >
> > added the following line to bashrc file
> >
> > export
> >
> CLASSPATH=/usr/local/tomcat/common/lib/jsp-api.jar:/usr/local/tomcat/common/lib/servlet-api.jar
> >
> >
> > When I run startup.sh it runs ok. Giving this message
> >
> > Using CATALINA_BASE:   /usr/local/tomcat
> > Using CATALINA_HOME:   /usr/local/tomcat
> > Using CATALINA_TMPDIR: /usr/local/tomcat/temp
> > Using JRE_HOME:       /usr/lib/jvm/java-6-sun
> >
> > But when I type localhost/8080 it says can't connect. What is the
> problem.
> > Please help. I thank you in advance.
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message