tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hassan Schroeder" <hassan.schroe...@gmail.com>
Subject Re: tomcat5.5 site configuration.
Date Tue, 12 Aug 2008 15:32:44 GMT
On Tue, Aug 12, 2008 at 8:20 AM, Shahar Cohen
<Shahar.Cohen@888holdings.com> wrote:

> when I put in my browser anyone of the URLS I don't get my web site.

>    <Engine name="Catalina" defaultHost="localhost">
>      <Realm className="org.apache.catalina.realm.UserDatabaseRealm"
>             resourceName="UserDatabase" />
> #      <Host name="localhost" appBase="webapps" />

I hope you don't actually have a '#' in your server.xml -- it's not an
XML comment :-)

In any case, your default host is set to 'localhost' ; put your actual
config information there.

> <Host name="10.10.10.12" appBase="webapps"
>       unpackWARs="true" autoDeploy="true"
>       xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">

And FWIW it's not recommended to put Context elements in server.xml;
name your default app ROOT (or ROOT.war) and put any config info
into META-INF/context.xml in the webapp.

> <Context path="" docBase="xxx" reloadable="true"
>       swallowOutput="true">
>      <WatchedResource>WEB-INF/web.xml</WatchedResource>
>     </Context>

HTH,
-- 
Hassan Schroeder ------------------------ hassan.schroeder@gmail.com

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message