tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Schultz <ch...@christopherschultz.net>
Subject Re: https & j_security_check
Date Wed, 13 Aug 2008 17:44:39 GMT
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Julio,

Julio César Chaves Fernández wrote:
| The 302 sends me back to the login page ... honestly i can't totally
| blame https ... i tested the applicaction with https via JSSE and it
| works (this was done in my pc)... but when i changed the application
| to another server https became the main issue where before it wasn't
| ... so i'm trying to find what the real problem is ... it's just that
| the only thing different between the working and the not working
| application is the use of https.

If you moved the application to another server, is it possible that the
login itself is actually failing, and Tomcat is reacting correctly?

One of my complaints about TC's authenticator is that it tends to
swallow errors. You might try to write a little test on the new server
to see if you can correctly access your user database.

- -chris
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.9 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iEYEARECAAYFAkijHYcACgkQ9CaO5/Lv0PCYpwCff97yGzzjteCe6NPrVmVV0XmP
8LIAoKqGTkkbfvwIorRXRlMUa5y6KkWG
=PKpu
-----END PGP SIGNATURE-----

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message