tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "sandeep gelli" <sundee...@gmail.com>
Subject Re: nsapi_redirector.so file
Date Sun, 06 Jul 2008 01:31:47 GMT
Hi Rainer,

The URL's are correct. Everything working fine with my windows pc. Not sure
what is going wrong with this one .

Thanks
Sandeep

On Sat, Jul 5, 2008 at 6:01 PM, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> wrote:

> sandeep gelli schrieb:
>
>> Hi Rainer,
>>
>> Any advise on this?
>>
>
> The log looks fine. All requests, that are processed by the plugin are
> forwarded to the backend and return a result to the client. Those requests
> are:
>
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/balance_transfer/form_bt0.jsp
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/css/font.css
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/js/formvalidation.js
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/js/pageprogress.js
> 10.111.33.24 port=443
> uri=/XXX/balance_transfer/js/custom_formvalidation.js
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/balance_transfer/images/hd_bt.jpg
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/balance_transfer/images/spacer.gif
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/images/spinner.gif
> 10.111.33.24 port=443 uri=/XXX/balance_transfer/form_controller
>
> Only the last one doesn't produce a full response page. Instead your
> application returns a redirect to:
>
> https://10.111.33.24/XXX/balance_transfer/form_bt1.jsp
>
> Is that the same server, port and protocol, that you use when you call the
> start page with the browser? I guess the redirect is using the wrong
> server/port/protocol and that's why the request for
>
> https://10.111.33.24/XXX/balance_transfer/form_bt1.jsp
>
> doesn't reach the plugin.
>
>
> Regards,
>
> Rainer
>
> Thanks
>> Sandeep
>>
>> On Fri, Jul 4, 2008 at 9:50 AM, sandeep gelli <sundeep91@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> Hi Rainer,
>>>
>>> Attached is the nsapi.log, including the initialization phase. All my
>>> config files in the target system are in UNIX format.
>>>
>>> Thanks
>>> Sandeep
>>>
>>>
>>> On 7/3/08, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> wrote:
>>>
>>>> sandeep gelli wrote:
>>>>
>>>> Hi Rainer,
>>>>>
>>>>> Below is the URL from which i have downloaded the 64-bit
>>>>> nsapi_redirector.so
>>>>> file. When i use this file
>>>>>
>>>>>
>>>>> http://apache.oss.eznetsols.org/tomcat/tomcat-connectors/jk/binaries/solaris/jk-1.2.26/sparc/
>>>>>
>>>>> I receive the following error message when i use this file.
>>>>>
>>>>> Sun ONE Web Server 6.1 B08/22/2003 12:37
>>>>> [https-online-forms]: failure: CORE3170: Configuration initialization
>>>>> failed: Error running init function load-modules: dlopen of
>>>>> /usr/src/nsapi/lib/nsapi_redirector.so failed (ld.so.1: webservd:
>>>>> fatal:
>>>>> /usr/src/nsapi/lib/nsapi_redirector.so: wrong ELF class: ELFCLASS64)
>>>>> [https-online-forms]: failure: server initialization failed
>>>>>
>>>>> So for compiling the src, i used gcc 3.3 version, which gave me a 250kb
>>>>> file(which doesnt seems to be correct).My sun one webserver is running
>>>>> on
>>>>> 32-bit mode
>>>>>
>>>>> When i use the 32-bit so file, the server successfully starts up, and
i
>>>>> can
>>>>>
>>>>> I assume we are now talking about the file
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> http://apache.oss.eznetsols.org/tomcat/tomcat-connectors/jk/binaries/solaris/jk-1.2.26/sparc/nsapi_redirector-1.2.26-sjsws6.1sp11.so
>>>>
>>>> and not your own compilation?
>>>>
>>>> Let's completely forget about the 64 Bit file. That can't work.
>>>>
>>>> see the title page. When i submit the page, i can see the logs in the
>>>>
>>>>> tomcat
>>>>> and tomcat successfully responding to the request. But, the webserver
>>>>> is
>>>>> unable to get the response from the tomcat. The 404 status is from the
>>>>> webserver.
>>>>>
>>>>> OK, since you already increased the log level of the plugin to debig:
>>>> what
>>>> are the contents of
>>>>
>>>> /usr/src/nsapi/logs/nsapi.log
>>>>
>>>> including the startup phase and the first request?
>>>>
>>>> Attached are my config files.
>>>>>
>>>> Just to make sure: all config files were in DOS format. Make sure, that
>>>> they are in Unix format on the target system.
>>>>
>>>> Your config can be optimized, but should not be the source of basic
>>>> trouble.
>>>>
>>>>
>>>> Thanks
>>>>> Sandeep
>>>>>
>>>>> Regards,
>>>>
>>>> Rainer
>>>>
>>>> On 7/3/08, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> wrote:
>>>>
>>>>> As a first step, answering the questions in my previous mail would be
>>>>>> helpful. As a secodn step, showing your configuration. Third: what
do
>>>>>> you
>>>>>> mean by "page not found"? Is it a browser generated error, e.g.
>>>>>> because
>>>>>> the
>>>>>> web server crashes and the browqser doesn't get an answer, or do
your
>>>>>> get a
>>>>>> reply from the web server with status code 404, or maybe from Tomcat?
>>>>>>
>>>>>> Regards,
>>>>>>
>>>>>> Rainer
>>>>>>
>>>>>> sandeep gelli wrote:
>>>>>>
>>>>>> Hi Rainer,
>>>>>>
>>>>>>> Thanks for the prompt response. Let me explain my scenario. I
am
>>>>>>> trying
>>>>>>> to
>>>>>>> redirect the requests from sun webserver to tomcat. All worked
fine
>>>>>>> with
>>>>>>> my
>>>>>>> windows pc(32-bit) and when trying to deploy the same in my solaris
>>>>>>> system,
>>>>>>> i am able to get the first page. After submitting the first page,
i
>>>>>>> am
>>>>>>> getting the page not found error.
>>>>>>>
>>>>>>> When checked in the nsapi.log, i dont see any errors.So, i thought
it
>>>>>>> could
>>>>>>> be because of the nsapi_redirector.so, which is the only change
made
>>>>>>> transferring the application from windows to unix.
>>>>>>>
>>>>>>> Any advise on this would be of great help to me, as i am struggling
>>>>>>> with
>>>>>>> this issue from the last two weeks.
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks & Rgds
>>>>>>> Sandeep Gelli
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On 7/3/08, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>> Hi Sandeep,
>>>>>>>
>>>>>>>> sandeep gelli schrieb:
>>>>>>>>
>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>
>>>>>>>> Can anyone help me providing nsapi_redirector.so file(64-bit
>>>>>>>>> version).
>>>>>>>>> My
>>>>>>>>> application is running on solaris sparc os 9, and sunone
webserver
>>>>>>>>> 6.1
>>>>>>>>> sp9.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> When i used the one available in the apache website,
i am getting
>>>>>>>>> ELFCLASS64
>>>>>>>>> error. I tried building it, but getting the following
error during
>>>>>>>>> the
>>>>>>>>> make
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Whats the version you are using and what's the exact
download URL
>>>>>>>>> of
>>>>>>>>> the
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> .so file?
>>>>>>>> What is the exact error message?
>>>>>>>> What is the result of the command "file .../nsapi_redirector.so"?
>>>>>>>>
>>>>>>>> I would say: you are using the 32 Bit version of the Sun
Web Server
>>>>>>>> (as
>>>>>>>> usual on a 64 Bit system and kernel, no problem with that).
If it is
>>>>>>>> the
>>>>>>>> 32Bit web server, you need to download the 32 Bit
>>>>>>>> nsapi_redirector.so.
>>>>>>>> On
>>>>>>>> the download page for the most recent version, it is named
>>>>>>>> nsapi_redirector-1.2.26-sjsws6.1sp11.so.
>>>>>>>>
>>>>>>>> file.
>>>>>>>>
>>>>>>>> gcc: unrecognised option pthread.
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Which version of gcc?
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Mine says "gcc: unrecognized option '-bar'" if I use
an unknown
>>>>>>>> option.
>>>>>>>> Notice the "-" in front of the option. Did you remove the
minus in
>>>>>>>> front
>>>>>>>> of
>>>>>>>> pthread in the Makefile?
>>>>>>>>
>>>>>>>> However, i am still getting the build file which is just
250 kb. and
>>>>>>>> also
>>>>>>>> That seems to be too small.
>>>>>>>>
>>>>>>>> the class version error.
>>>>>>>> Remove the added "-m64" from your compiler flags. Then you'll
build
>>>>>>>> a
>>>>>>>> 32Bit
>>>>>>>> version.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks
>>>>>>>>
>>>>>>>> Sandeep
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Regards,
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Rainer
>>>>>>>>
>>>>>>>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message