tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From hiteshrup <hitesh....@gmail.com>
Subject Re: SSL not working
Date Wed, 23 Jul 2008 08:52:56 GMT



Mladen Turk-2 wrote:
> 
> Matúš Nemčík wrote:
>> Hi, i have installed the latest version of Apache Tomcat 5.5.17 on
>> Windows
>> XP platform using the installer and the server is running as a service.
> 
> 
> The probable reason is because default service runs under
> the SYSTEM account. Keystore requires a valid user.
> Modify the service to use the account you are using when
> running in command line mode (Anyhow first try if it works
> from command line).
> 
> 
> Regards,
> Mladen.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 


How to change the account for tomcat service, should I have to give window
account, or should I have to create a tomcat user.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/SSL-not-working-tp5462780p18606487.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message