tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ktou Ho <hk...@hotmail.com>
Subject RE: Singleton in Tomcat 6.0 not working
Date Wed, 04 Jun 2008 23:12:57 GMT

I deploy the web app as ROOT.war to TOMCAT/webapps, (I removed the old ROOT first for sure).
And I am pretty sure, I didn't deploy twice.
 
I google and found someone mentioned that I may need to create a jar file and delploy it to
the TOMCAT/lib, if I want the singleton in the class working.  I tried that, it did work.
 
But Just wondering is there any better way to deal with this, as this process is not so smooth.
(I remember 1.5 dont need to copy the jar file to make it work).
 
Thanks
Elwin
 
 
 
> Date: Wed, 4 Jun 2008 23:28:00 +0100> From: markt@apache.org> To: users@tomcat.apache.org>
Subject: Re: Singleton in Tomcat 6.0 not working> > > ktou Ho wrote:> > Hi,>
> I am using Tomcat 6.0.16 with JDK 1.6. I created a web application and deployed it as
ROOT.> How did you deploy you app as ROOT? It sounds like your app is deploying twice.>
> Mark> > > --------------------------------------------------------------------->
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org>
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org> 
_________________________________________________________________
Instantly invite friends from Facebook and other social networks to join you on Windows Liveā„¢
Messenger.
https://www.invite2messenger.net/im/?source=TXT_EML_WLH_InviteFriends
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message