tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From André Warnier ...@ice-sa.com>
Subject Re: Tomcat, Radware AppDirector,IE6 Blank Page
Date Tue, 24 Jun 2008 10:08:35 GMT


Dhanisworo Dhanisworo wrote:
> Dear All,
> I have encountered a problem using the configuration below
> 4 Clustered Tomcat +  Radware AppDirector as Load balancer.
> 
> The problem was when accessing the page produced by tomcat using IE6 by
> first hitting to the load balancer,
> intermittently we got a blank page, but not so if using FireFox.
> 
> Upon direct access to the tomcat server, hence bypassing the load balancer,
> using IE6,
> no  blank page ever occured. And using Firefox was fine too.
> 
> Can somebody explain what happened and give me some clue to resolve this
> issue.
> 
Hi. I know not much about load balancing, Radware or clustered Tomcats.
But I can tell you that over the years, I have encountered numerous 
cases of inconsistent behaviours of IE, varying between versions, 
sub-versions and patches, and even between different workstations having 
the exact same version of IE, but having different other software 
packages installed.
For instance, there are cases where, for no very apparent or documented 
reason, IE will issue a HEAD request for a URL, prior to issuing a GET 
or POST to that same URL.  Presumably (but that is pure speculation on 
my part) that is to find out in advance what kind of response it is 
likely to get afterward.
Maybe that can explain what you're seeing ?

André


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message