tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From padawan <russray_2...@yahoo.com>
Subject Re: JAX-WS and Tomcat 6.0.16?
Date Mon, 09 Jun 2008 03:25:11 GMT

Okay, I figured what was stopping me what I did not create a listener and I
did not create the sun-jaxws.xml file.  Once I did this, I started seeing
errors.

Russ

padawan wrote:
> 
> I hoping other can explain this to me.  I've created a Web Service using
> JAX-WS.  I have the service building and deploying to Tomcat 6.0.16.  I
> have attempted testing the URL for the WSDL in hopes of verifying the
> WSDL.  The expected outcome is for the WSDL to display in the browser. 
> Using the URL 
> 
> 
> http://localhost:8080/my_webservice/MyDocumentRetrievalServiceBean?wsdl
> 
> 
> The browser reports a Http Status code of 200.  However, the Browser does
> NOT display the WSDL.  
> 
> Am I off base here using JAX-WS in Tomcat?  Any reasonable susggestions
> would be appreciated. 
> 
> Thanks for reading my post.
> 
> Russ
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/JAX-WS-and-Tomcat-6.0.16--tp17725263p17725781.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message