tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: Tomcat takes 2 hours to start
Date Tue, 29 Apr 2008 13:02:18 GMT
It seems you are perhaps using different startup parameters?
We could provide a more comprehensive answer if you display Tomcat log
for the startup configuration experiencing the long delay

Thanks
Martin--

----- Original Message ----- 
From: "jitesh sharma" <jiteshdevelopment@gmail.com>
To: <users@tomcat.apache.org>
Sent: Tuesday, April 29, 2008 1:30 AM
Subject: Tomcat takes 2 hours to start


>
> Hi all,
>
> I have successfully installed Tomcat 5.5.27 over my Solaris system with 
> x86
> architecture.
> but when i tried to start tomcat it takes almost 2 hours to start.
>
> when i start the server in normal mode with command
> " /opt/tomcat/in/catalina.sh  run"
> it starts in almost 2 hours.
>
> but with debug mode the server starts in reasonable time and runs fine.
>
> I have only one web application deployed on it except the default
> applications shipped with
> tomcat server.
>
> does anyone knows what is wrong.
>
> Thanks.
> -- 
> View this message in context: 
> http://www.nabble.com/Tomcat-takes-2-hours-to-start-tp16953495p16953495.html
> Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
> 


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message