tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From supareno <reno.rkc...@free.fr>
Subject Re: web.xml pbm
Date Mon, 07 Apr 2008 09:01:39 GMT
Chuck,
my <Context> element is in the proper place!!
the thing that i don't understand is: why it is working with easyeclipse 
(when i start my webapp with ee, there is no problem) and why it doesn't 
work when i try to create the war with a build.xml ??
>> From: supareno [mailto:reno.rkcrew@free.fr] 
>> Subject: Re: web.xml pbm
>>
>> so i tried with a context (like the example below)
>> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>> <Context path=""
>>     docBase="">
>> </Context>
>>     
>
> If your <Context> element is in the proper place (META-INF/context.xml
> of your webapp), then neither the path nor the docBase attributes are
> allowed.  Even if your <Context> element is in server.xml (and none
> should be), a docBase attribute of "" is *never* correct - that is
> likely contributing to your problem.
>
>  - Chuck
>
>
> THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY
> MATERIAL and is thus for use only by the intended recipient. If you
> received this in error, please contact the sender and delete the e-mail
> and its attachments from all computers.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>
>   


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message