tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jitesh sharma <jiteshdevelopm...@gmail.com>
Subject RE: Tomcat takes 2 hours to start
Date Tue, 29 Apr 2008 11:16:22 GMT

without my web application it does not takes more then 5-6 seconds.

Peter Crowther wrote:
> 
>> From: jitesh sharma [mailto:jiteshdevelopment@gmail.com]
>> I have successfully installed Tomcat 5.5.27 over my Solaris
>> system with  x86 architecture.
>> but when i tried to start tomcat it takes almost 2 hours to start.
>>
>> when i start the server in normal mode with command
>> " /opt/tomcat/in/catalina.sh  run"
>> it starts in almost 2 hours.
>>
>> but with debug mode the server starts in reasonable time and
>> runs fine.
>>
>> I have only one web application deployed on it except the default
>> applications shipped with tomcat server.
> 
> How long does Tomcat take to start *without* your webapp?
> 
>                 - Peter
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Tomcat-takes-2-hours-to-start-tp16953495p16958209.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message