tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Schultz <ch...@christopherschultz.net>
Subject Re: Tomcat on Windows in India and Poland
Date Mon, 03 Mar 2008 14:12:39 GMT
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Peter,

Peter Crowther wrote:
|> From: Raghuveer [mailto:raghuveerv@infotechsw.com]
|> I have deployed a struts web application on Windows 2003
|> Server in Poland and India.
|>
|> Application needs to display Polish language coming from SAP.
|>
|> This is working in India on Windows 2003 Servers.
|>
|> But Messages are coming Question marks from Similar Configuration
|> Server(language is polish) in Poland .
|>
|> Any advice on this?
|
| Sounds like another character set / encoding issue - I'd be checking
| the installed and configured character sets every step of the way
| through the system, on your two sets of servers.  If one set is
| working and the other set is failing, you should be able to spot the
| difference fairly easily.  Start at SAP's output character set and
| work your way through.

Don't bother. We've given him the answer many times ("use UTF-8
throughout") and he just doesn't do it. Check the archives. :(

- -chris
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.8 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iEYEARECAAYFAkfMB1cACgkQ9CaO5/Lv0PA8lACdFDw83h4A90fTlIir7w0hjq4Z
krkAnjcrrH/rWZFsCDw/jiJeijefPLwu
=dber
-----END PGP SIGNATURE-----

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message