tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daniel Blumenthal" <dan...@wordchamp.com>
Subject setting up SSL
Date Thu, 21 Feb 2008 07:52:10 GMT
I'm having a real problem getting SSL working with Tomcat.  Back when I was
using Apache and mod_jk2, I had SSL working with Tomcat.  But now that I've
switched to just using Tomcat, I can't seem to get it to work.  I'm using
Linux (Fedora Core 5) and Tomcat 5.5.26.  I've reverted to a clean version
of Tomcat.  I create a keystore using the following command:

% keytool -genkey -alias tomcat -keyalg RSA -keystore temp.kdb
(password = "changeit")
% cp temp.kdb /usr/local/tomcat/conf

I then edit server.xml, uncommenting the extra controller, and changing the
ports to 80 and 443.  Finally, I add the following lines to the https
connector:

keystoreFile="/usr/local/tomcat/conf/temp.kdb"
keystorePass="changeit"

After restarting Tomcat, I am able to connect to http://localhost and
http://localhost:443, but any attempt to get to https://localhost just hangs
until the browser times out.  Catalina.out doesn't list any errors, and in
fact says that:

Feb 21, 2008 2:24:31 AM org.apache.coyote.http11.Http11AprProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-80
Feb 21, 2008 2:24:31 AM org.apache.coyote.http11.Http11AprProtocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-443

Any ideas?  Is it possible that Tomcat isn't able to find the openssl
libraries (or something?).  I'm really tearing my hair out here - any help
would be greatly appreciated.

Thanks!

Daniel



---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message