tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Gainty <mgai...@hotmail.com>
Subject RE: Servlet Filter Not Intercepting?
Date Tue, 01 Jan 2008 21:45:35 GMT

2 things1) the order of filter-mapping DOES matter in web.xmlin other words 1st lexically
is the first filter to fire 2)any pre-initialisation of the filter should be accomplished
in the init() method()
check out this link from ibmhttp://www.ibm.com/developerworks/java/library/j-tomcat/
Martin______________________________________________Disclaimer and confidentiality noteEverything
in this e-mail and any attachments relates to the official business of Sender. This transmission
is of a confidential nature and Sender does not endorse distribution to any party other than
intended recipient. Sender does not necessarily endorse content contained within this transmission.>
From: jay@skrye.net> To: users@tomcat.apache.org> Subject: Servlet Filter Not Intercepting?>
Date: Tue, 1 Jan 2008 15:36:21 -0500> > Hi all,> > > > I'm having a problem
with filters. I setup filter to block access to a> resource unless the user is authenticated.>
> > > I've noticed that the resource is accessed then the filter kicks in and then>
loads.> > > > I thought filters were supposed to intercept the request before
the resource> is accessed?> > > > Is there something wrong with my xml configuration?>
> > > Thanks,> > Jay> 
_________________________________________________________________
Share life as it happens with the new Windows Live.
http://www.windowslive.com/share.html?ocid=TXT_TAGHM_Wave2_sharelife_122007
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message