tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From alanP <>
Subject Tomcat 5.5 in Spinglish - oh the pain
Date Wed, 30 Jan 2008 11:13:14 GMT

On startup, on Win XP, I get this hodge-podge in English and Spanish:

INFO: Inicializando Coyote HTTP/1.1 en puerto http-8080
30-ene-2008 11:40:12 org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO: Initialization processed in 1151 ms
30-ene-2008 11:40:12 org.apache.catalina.core.StandardService start
INFO: Arrancando servicio Catalina
30-ene-2008 11:40:12 org.apache.catalina.core.StandardEngine start
INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/5.5.25
30-ene-2008 11:40:12 org.apache.catalina.core.StandardHost start
INFO: Desactivada la validaci┬żn XML
30-ene-2008 11:40:13 org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol start
INFO: Arrancando Coyote HTTP/1.1 en puerto http-8080
30-ene-2008 11:40:14 org.apache.jk.common.ChannelSocket init
INFO: JK: ajp13 listening on /
30-ene-2008 11:40:14 org.apache.jk.server.JkMain start
INFO: Jk running ID=0 time=0/20  config=null
30-ene-2008 11:40:14 org.apache.catalina.storeconfig.StoreLoader load
INFO: Find registry server-registry.xml at classpath resource
30-ene-2008 11:40:14 org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 1432 ms

My Windows Regional Settings are for Spanish, which is correct because I'm
in Madrid, Spain. However, I don't want some messages in Spanish, some in
English. Nor all in Spanish, and its not that I don't understand Spanish,
(lo entiendo perfectamente). 
This must be the fourth or fifth Tomcat I've installed (since 4.x), why
suddenly this problem?
I've spent nearly 2 hours scanning the docs and Googling for answers, but
only found more questions. 

Please help.

View this message in context:
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at

To start a new topic, e-mail:
To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message