tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "mailing list" <mymailinglists...@gmail.com>
Subject Java null on loadup
Date Sun, 04 Nov 2007 19:05:00 GMT
i'd appreciate some help here people bacuase this is driving me nuts
when my host setup an account and i deploy everything works great even afetr
i change tomcat-users.xml and other files everything works swell.
but when i touch server.xml and add this block which is supposed to default
direct to my site which only holds one ware everything goes nuts :
<Host appBase="webapps" name=" mydomain.com" unpackWARs="true"
autoDeploy="true">
<Alias>www.mydomain.com</Alias>
<Context path="" docBase="mywebapp" debug="0" reloadable="true"/>
<Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger" prefix="
mydomain.com." suffix=".txt" timestamp="true"/>
</Host>
cataline.log prints this out :

 Nov 4, 2007 8:53:11 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | WARNING: Can't load
server.xml from /opt/tomcat5/conf/server.xml
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | Nov 4, 2007 8:53:11 PM
org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | WARNING: Can't load
server.xml from /opt/tomcat5/conf/server.xml
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | Nov 4, 2007 8:53:11 PM
org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | INFO: Server startup in 0 ms
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 |
java.lang.reflect.InvocationTargetException
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:295)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:433)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
org.tanukisoftware.wrapper.WrapperStartStopApp.run(WrapperStartStopApp.java:238)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | Caused by:
java.lang.NullPointerException
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
org.apache.catalina.startup.Catalina.await(Catalina.java:616)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	at
org.apache.catalina.startup.Catalina.start
(Catalina.java:576)
INFO   | jvm 1    | 2007/11/04 20:53:11 | 	... 12 more

and that's it tomcat goes dead even if i stop it put the original
server.xmlfile and restart it , doesn't matter it keeps spitting this
message no mater
what i do ???
what is going on here ?
many thanks in advance since i've spent 36 hours allredy trying to
understand what happens here

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message