tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Thomas <ma...@apache.org>
Subject Re: Why there are no logs?
Date Fri, 30 Nov 2007 07:39:07 GMT
Dmitry S. Kravchenko wrote:
> What's wrong with the following configuration tag in Server.xml

A Tomcat version would help.

> ******************************************
> <Host name="test02.vsetech.ru" debug="1" appBase="/var/webmet/test02"
>             unpackWARs="false" autoDeploy="false">
>  
>         <!-- Logger shared by all Contexts related to this virtual host. -->
>         <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
>                 directory="logs" prefix="test02.vsetech.ru_" suffix=".log"
>                 timestamp="true"/>
>         <Context path="" docBase="" debug="0" reloadable="true"
> crossContext="true">
>         </Context>
>  
>       </Host>

Things wrong:
1. Your appBase should be "/var/webmet"
2. The directory "/var/webmet/test02" should be renamed to "/var/webmet/ROOT"
3. You have defined a context in server.xml (not 100% but not a good idea)
4. See http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc/config/context.html for a
list of better places to define your context.
Your context should look like
<Context reloadable="true" crossContext="true">
</Context>

Mark


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message