tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Schultz <ch...@christopherschultz.net>
Subject Re: Redeploy issues loading contents from some .jar at WEB-INF/lib
Date Wed, 14 Nov 2007 18:05:44 GMT
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Leonardo,

Leonardo Pinho wrote:
> I guess not because the jar is inside of the WAR and, besides that, as I
> said if I just restart Tomcat it works (using the same WAR and JAR file).
> So, I'm sure that is not related to corrupted data.

I thought you said that the redeploy only works if you do /not/ update
the JAR file inside the WAR. Did I misread?

If you redeploy the WAR file with an /updated/ JAR file, the auto-deploy
fails (this was your original complaint). If you simply restart Tomcat
at that point (without going back to the original WAR file), does Tomcat
start correctly?

> I'm using ant tasks: <war> and <jar>... 

Okay. Is the target machine remote, or are you deploying locally?

- -chris

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.7 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFHOzj39CaO5/Lv0PARAoKzAJ9dIOnVm3H9Y9qrSKBxcfh3qNCe+QCgs6l4
SIJfL4LD3jUpYgilQkmx6sU=
=InyP
-----END PGP SIGNATURE-----

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message