tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Johnny Kewl" <j...@kewlstuff.co.za>
Subject Re: Running tomcat as a service on 64 bit windows
Date Mon, 19 Nov 2007 10:39:36 GMT

---------------------------------------------------------------------------
HARBOR: http://coolharbor.100free.com/index.htm
Now Tomcat is also a cool pojo application server
---------------------------------------------------------------------------
----- Original Message ----- 
From: "Johnny Kewl" <john@kewlstuff.co.za>
To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Monday, November 19, 2007 12:01 PM
Subject: Re: Running tomcat as a service on 64 bit windows


Oops I see thats what you trying that already..

Rather look at this message (from a guy that develops this area of TC)
http://www.nabble.com/running-tomcat-5.5-as-a-service-on-64bit-windows-t2447172.html

I read somewhere else that tomcat5 and tomcat5w are misneamed in the SVN
http://svn.apache.org/viewvc/tomcat/connectors/tags/tc5.5.x/TOMCAT_5_5_23/procrun/bin/
They should be swapped... but first follow the instruction of the guru... 
and only try that if it doesnt work.

Also go to the manager services panel and make sure the old service is 
stopped.
then run "sc delete tomcat_whatever" to remove the service

then do the guru thing... good luck


========== dont use this  guy is renaming tomcat 5 to 6 -> that cant be good 
====
> This guy seems have located a 64 bit windows service.
>
> http://blog.granilus.com/2007/06/running-tomcat-as-64-bit-windows.html
>
>
> ----- Original Message ----- 
> From: "Asawari" <assi.pawar@gmail.com>
> To: <users@tomcat.apache.org>
> Sent: Monday, November 19, 2007 9:49 AM
> Subject: Running tomcat as a service on 64 bit windows
>
>
>>
>> Hi ,
>>
>> I want to run tomcat as a service on 64 bit windows XP.
>>
>> I followed the following link
>> http://blog.granilus.com/2007/06/running-tomcat-as-64-bit-windows.html
>>
>> I downloaded the tomcat binaries and renamed them appropriately.
>>
>> My service gets installed, however when i try to start the service it 
>> does
>> not get started.
>>
>> Can anyone tell me why this is happening..
>>
>> Thanks!
>>
>> -- 
>> View this message in context: 
>> http://www.nabble.com/Running-tomcat-as-a-service-on-64-bit-windows-tf4833862.html#a13829107
>> Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
> 


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message