tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shahab1355 <pish...@yahoo.com>
Subject Re: Why "Net use ..." does not work with WebDAV servlet
Date Mon, 01 Oct 2007 17:44:49 GMT

sorry for late answering and I hop it is not too late. I ma using Tomcat  5.5
and the WebDAV servlet  developed by Apache. but the servlet does not
respond to the net use command.

regards,
Shahab

Mark Thomas-15 wrote:
> 
> shahab wrote:
>> Hi,
>> 
>> I am trying to develop a simple distributed file system using WebDAV
>> servlet on Tomact application server. while I can successfully browse the
>> WebDAV enabled directory via IE or FireFox, issuing "net use p:
>> http://lp:port/Dav" results in  "The network name can not be found" 
>> error message so drive P: can not be created. whereas this net use
>> command can be executed successfully in Apache web server.
> 
> Which Tomcat version?
> 
> Mark
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Why-%22Net-use-...%22-does-not-work-with-WebDAV-servlet-tf4481003.html#a12983981
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message