tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: Why "Net use ..." does not work with WebDAV servlet
Date Fri, 22 Sep 2000 01:29:29 GMT
i'm pretty sure net use only uses UNC
e.g.
NET USE [devicename | *] [\\computername\sharename[\volume]
net use [devicename] http://ComputerName/ShareName[/Folder]}]

Mark/Anyone?

M--
----- Original Message -----
From: "Mark Thomas" <markt@apache.org>
To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Friday, September 21, 2007 8:25 PM
Subject: Re: Why "Net use ..." does not work with WebDAV servlet


> shahab wrote:
> > Hi,
> >
> > I am trying to develop a simple distributed file system using WebDAV
servlet on Tomact application server. while I can successfully browse the
WebDAV enabled directory via IE or FireFox, issuing "net use p:
http://lp:port/Dav" results in  "The network name can not be found"  error
message so drive P: can not be created. whereas this net use command can be
executed successfully in Apache web server.
>
> Which Tomcat version?
>
> Mark
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message