tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Delbecq <delbd+jaka...@oma.be>
Subject Re: HTTP/1.1 400 no host matches server name
Date Wed, 26 Sep 2007 17:30:38 GMT
Are you behind an apache server, using mod_jk? Or is tomcat accessed 
directly. As omeone suggested, check you have a valid default host in 
tomcat. If you are behind an apache web server, you might to check it's 
not the apache server that answer with HTTP400 (tomcat error pages 
always include tomcat reference and are white and blue by default). You 
could also add aliases to your localhost <Host> to match "myserver".
Andrew Hole a écrit :
> Hello!
>
> I'm getting the following error:
>
> "HTTP/1.1 400 no host matches server name myserver"
>
> Why this happens?
>
> workers.properties
> # ----------------------
> # Load Balancer worker PFH
> # ----------------------
> worker.pfhbalancer.type= lb
> worker.pfhbalancer.balanced_workers= upg4out,upg7out
>
> # ----------------
> # First worker
> # ----------------
> worker.upg4out.port= 8060
> worker.upg4out.host= localhost
> worker.upg4out.type= ajp13
>
> # ----------------
> # Second worker
> # ----------------
> worker.upg7out.port= 8075
> worker.upg7out.host= localhost
> worker.upg7out.type= ajp13
>
> httpd.conf
> JkMount /outpat/gateway  pfhbalancer
> JkMount /outpat/ehrviewer/* vwbalancer
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>   


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message