tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Delbecq <delbd+jaka...@oma.be>
Subject Re: HTTP/1.1 400 no host matches server name
Date Wed, 26 Sep 2007 10:24:41 GMT
In your server.xml, you probably have configured a host (probably
www.server.domain) but didn't configure the host (server).
If you don't use host aliasing (that is different webapsp for different
hostname), just configure a default host.


En l'instant précis du 26/09/07 12:14, Andrew Hole s'exprimait en ces
termes:
> Hello!
>
> I'm getting the following error:
>
> "HTTP/1.1 400 no host matches server name myserver"
>
> Why this happens?
>
> workers.properties
> # ----------------------
> # Load Balancer worker PFH
> # ----------------------
> worker.pfhbalancer.type= lb
> worker.pfhbalancer.balanced_workers= upg4out,upg7out
>
> # ----------------
> # First worker
> # ----------------
> worker.upg4out.port= 8060
> worker.upg4out.host= localhost
> worker.upg4out.type= ajp13
>
> # ----------------
> # Second worker
> # ----------------
> worker.upg7out.port= 8075
> worker.upg7out.host= localhost
> worker.upg7out.type= ajp13
>
> httpd.conf
> JkMount /outpat/gateway  pfhbalancer
> JkMount /outpat/ehrviewer/* vwbalancer
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>   


-- 
http://www.noooxml.org/


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message