tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From reno <reno.rkc...@free.fr>
Subject Re: NoClassDefFoundError, Tomcat isn't seeing JARs in webapps/<appname>/lib?
Date Tue, 04 Sep 2007 10:16:26 GMT
hello,


> Here's my web.xml:
> @home:~/dev/tomcat/webapps/HelloWicket/WEB-INF$ cat web.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE web-app PUBLIC
>    "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.3//EN"
>    "http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd">
> <web-app>
>         <context-param>
>                 <param-name>configuration</param-name>
>                 <param-value>development</param-value>
>         </context-param>
> 
>         <servlet>
>                 <servlet-name>HelloWicket</servlet-name>
>                 <servlet-class>org.apache.wicket.protocol.http.WicketServlet
> </servlet-class>
>                 <init-param>
>                         <param-name>applicationClassName</param-name>
>                         <param-value>mypackage.HelloWicketApp</param-value>
>                 </init-param>
>                 <load-on-startup>1</load-on-startup>
>         </servlet>
> 
>         <servlet-mapping>
>                 <servlet-name>HelloWicket</servlet-name>
>                 <url-pattern>/helloWicket/*</url-pattern>
>         </servlet-mapping>
> </web-app>
> 

your web.xml is a bit different from the Wicket HelloWorld example
http://wicket.apache.org/examplehelloworld.html

did you try with:
<servlet-class>wicket.protocol.http.WicketServlet</servlet-class>
??
and did you follow this tutorial??

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message