tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stasa Jerinic" <stasa.jeri...@dato.at>
Subject AW: AW: Problem calling the Web-Application by Alias name
Date Thu, 30 Aug 2007 09:14:20 GMT
Yes I set the port 8080 in <Connector port..>.
I think that I not anderstand you. I have now two ways to call my web-application.
One is by the computer name (for example http://dato.at:8080/app) or the other way is by the
Alias that I inserted in the Host tag (http://dato.app.at).
The calling by Alias name don't works really. The application is in fact loaded, but I can
not log me (when I trie to logg me on the web-page I get the side when logg me off and in
the browser URL is not more staying the http://dato.app.at but the http://dato.at:8080/app).
What can be the problem? 

Greetings,
Jerinic Stasa

the port (8080 vs 80) is not part of the hostname, but you set the port in
<Connector port="..."

element

FIlip

Stasa Jerinic wrote:
> I'm using only one Host. And I will to call the web-application not for example by http://dato.at:8080/app
but by http://dato.app.at  (dato.app.at I inserted as a Alias)
>
> Greetings,
>
> Jerinic Stasa
>
> if you are only using one <Host> element in server.xml, then you don't
> need any aliases at all, get rid of them. all your requests will go to
> that host/app anyway
>
>
> filip
>
> Stasa Jerinic wrote:
>  
>> Hallo,
>> I'm using Tomcat 5.0. For my web-application I use Hibernate, Struts and Struts-Layout
Frameworks.
>> I have following problem:
>> By starting my application with http://localhost:8080/app or http://my_computer_name:8080/app
I can normally work with application. I can log me and so on.
>> But in server.xml I inserted in <Host ...> part the tag <Alias>domainname</Alias>.
By calling the web-application with dommainame that I inserted in Alias tag, I get the
>> web-application but when I try to login me in the application it fails (same behaviour
like as the session is switched off).
>> In the browser-URL I get also not more the domainname but the http://my_computer_name:8080/app.
>> I tried to see what the problem can be with HTTPWatch. As soon the css with Struts-Layout
is loading the adress is changed from domainname to http://my_computer_name:8080/app.
>> Have I forgot some settings in tomcat or the problem is lieing in Struts-Layout.
>> Thanks.
>> Greetings,
>> Jerinic Stasa
>> 
>> ------------------------------------------------------------------------
>>
>> No virus found in this incoming message.
>> Checked by AVG Free Edition.
>> Version: 7.5.484 / Virus Database: 269.12.12/979 - Release Date: 8/29/2007 8:21 PM
>> 
>>    
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>
>  
> ------------------------------------------------------------------------
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> ------------------------------------------------------------------------
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.5.484 / Virus Database: 269.12.12/979 - Release Date: 8/29/2007 8:21 PM
>  


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org



Mime
View raw message