tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ronald Klop <ronald-mailingl...@base.nl>
Subject Re: Tomcat on FreeBSD
Date Wed, 22 Aug 2007 08:09:43 GMT
On Wed Aug 22 04:09:29 CEST 2007 Tomcat Users List <users@tomcat.apache.org> wrote:
> Ronald Klop wrote:
> > What java version are you running?
> > 
> > Ronald.
> > 
> > On Fri Aug 17 16:00:41 CEST 2007 Tomcat Users List 
> > <users@tomcat.apache.org> wrote:
> >> Hi,
> >>
> >> I have installed Tomcat 5.5.23_1 on FreeBSD 6.2. I have used Servlets 
> >> a lot in the past but have not used ant. I am now trying to get this 
> >> development environment to work. Following the basic portinstall of 
> >> Tomcat on FreeBSD I did the following:
> >>
> >> 1. sudo cp /usr/local/tomcat5.5/server/lib/catalina-ant.jar 
> >> /usr/local/share/java/apache-ant/lib
> >>
> >> 2. Made a sample project
> >>
> >> 3. set manager url in build.xml
> >> <property name="manager.url" value="http://localhost:8180/manager"/>
> >>
> >> 4. Chnage permissions in tomcat
> >>
> >> cd /usr/local/tomcat5.5]
> >> sudo chown -R www webapps
> >>
> >> Once this was done I was able to compile the project and install it 
> >> using:
> >>
> >> ant
> >> ant install
> >>
> >> I did notice that it created a new directory in webapps with the new 
> >> application. So far so good. If I try to install it again I get an 
> >> error stating that it is already installed. Again, so far so good.
> >>
> >> The problem that I have is if I make changes to the project and reload 
> >> the application using
> >>
> >> ant reload
> >>
> >> I get the following output:
> >> reload:
> >> [reload] OK - Reloaded application at context path /hello
> >>
> >> This looks ok. However, when I run it, the changes to the project do 
> >> not show up. If I look into the directory under webapps, the changes 
> >> have not been moved over. I have to manually copy the contents from my 
> >> build to webapps under tomcat.
> >>
> >> What I am doing wrong. I am sure that it is someting simple but do not 
> >> seem to figure it out.
> >>
> >> Thanks,
> >> Arend
> >>
> > 
> Hi,
> 
> I am using diablo-jdk-1.5.0.07.01_6
> 
> Thanks,
> Arend
> 
> 
Ok, that works for me. So should work for you. You talk about copying your content from the
build to the webapps directory. Why don't you place your build directory in the webapp directory,
so building will place the files on the rights location and than reloading is enough.

Ronald.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message