tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Edward Mckee <edmc...@mac.com>
Subject Re: Images in ROOT/images are not found
Date Wed, 25 Jul 2007 20:19:36 GMT
David,

I relookedat the webapps directory and I was mistaken.  There is a  
images directory.  I removed it and everything is now working.   
Thanks for getting me pointed in the write direction.

Ed

On Jul 25, 2007, at 3:01 PM, David Smith wrote:

> Do you happen to have a webapp named images?  If so, that's  
> probably receiving your request instead.
>
> --David
>
> Edward Mckee wrote:
>
>> When I try to load images in ROOT/images I get a "requested  
>> resource  (/images/submit.jpg) is not available." error
>> If I move this image to ROOT/image it works.
>>
>> The the file is in the images directory webapps directory is  
>> webapps/ ROOT/images/submit.jpg
>>
>> The file is in the images and image directory.
>> ROOT/images/submit.jpg
>> ROOT/image/submit.jpg
>>
>> (Does Not Works) http://76.79.2.227:8080/images/submit.jpg
>> (Works) http://76.79.2.227:8080/image/submit.jpg
>>
>> I've verified that the images file works in other application   
>> directories.  i.e. http://76.79.2.227:8080/admin/images/submit.jpg.
>> I looked in the web.xml files to see if there was any mapping  
>> related  to /images but couldn't find anything.
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message