tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Funk <funk...@joedog.org>
Subject Re: Tomcat5.0.28 character encodingg problem
Date Wed, 25 Jul 2007 16:09:07 GMT
http://tomcat.apache.org/faq/misc.html#utf8

And you should first start with in server.xml:
     <Connector ... URIEncoding="UTF-8" .../>

-Tim

Joe Russo wrote:
> I am getting the following error in the display of the JSP.  To give a
> little history, this application I am supporting, at the time the
> developers thought they needed to encode the characters to UTF-8 into
> our Oracle DB.  The developers were unaware they could have allowed the
> DB Driver convert it for us.  Therefore, we double encode going into and
> out of the database.  Really stupid in hindsight.  Trying to clean the
> database up is another project we face.  
> 
> I am in the process of converting from using JRUN to Tomcat and I have
> ran into the problem where these funky symbols are displaying.  I can
> not find any stack traces that would explain or possibly clue into a
> solution.  
> 
> My questions are:  
> Does Tomcat have problems with any types of encoding?      
> What type of characters are being displayed below and any advice in
> troubleshooting or solving this would be gratefully appreciated.
> 

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message