tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "myrealbruno" <myrealbr...@myrealbox.com>
Subject Re: isapi_redirect from IIS5 to tomcat 5.5 brings HTTP 404 - isapi_redirect.dll not found
Date Wed, 18 Jul 2007 10:52:11 GMT
Hi Martin,

As far as I can tell everything is ok in your setup - I tried to replicate the error you get
without success.
You might want to check the IIS logs, the file permissions on the isapi dll, check if the
/jakarta alias on IIS has execute
permissions, try to set it as a global filter.. what else?
And as a last resort use one of the old versions installers and then upgrade the files afterwards
- version 1.2.15 had an msi
installer for instance: http://archive.apache.org/dist/tomcat/tomcat-connectors/jk/binaries/win32/jk-1.2.15/
- this might work.

Hope it helps,
b.

----- Original Message ----- 
From: "Kirst Martin Wolfgang" <MKirst@PortolanCS.com>
To: <users@tomcat.apache.org>
Sent: Monday, July 16, 2007 8:40 AM
Subject: isapi_redirect from IIS5 to tomcat 5.5 brings HTTP 404 - isapi_redirect.dll not found


Hi,

I'm trying to use IIS v5.00.3700.1000 with Tomcat 5.5.17
using isapi_redirect 1.2.23 and AJP13. But in the end I always
see an error page from tomcat:
"
 HTTP Status 404 - /jakarta/isapi_redirect.dll
 ...
 The requested resource (/jakarta/isapi_redirect.dll) is not available
 ...
 Apache Tomcat/5.5.17
".

Setup:
 OS: Windows 2000 SP4.
 JAVA: v 1.6.0_u1 (jdk from SUN)
 There are multiple IPs on this mashine for one ethernet card.
 One IP is mapped to DNS portoweb.portolancs.com (195.127.36.18).
 There are multiple web sites hosted on this IIS, each mapped &
configured
 to one IP. The isapi_redirect.dll is only installed
 on this single IIS web site under properties -> isapi filters,
 that means _not global_ for all.

I was following this howto:
http://tomcat.apache.org/connectors-doc/webserver_howto/iis.html
I googled around and found others with the same problem,
but no solution. I've checked all settings at least twice.
There was a hint, the the uri is mapped twice.
When reading the redirect-log.txt, it seems to be all fine,
mapping is working, AJP is working, but still an error page.

Whats wrong with this setup/configs?

My configs:

Registry:
---------
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apache Software Foundation\Jakarta Isapi
Redirector\1.0]
"extension_uri"="/jakarta/isapi_redirect.dll"
"log_file"="D:\\Tomcat\\logs\\isapi.log"
"log_level"="debug"
"worker_file"="D:\\Tomcat\\conf\\workers.properties"
"worker_mount_file"="D:\\Tomcat\\conf\\uriworkermap.properties"

uriworkermap.properties:
------------------------
/portoweb.portolancs.com/*=portoweb

workers.properties:
-------------------
worker.list = portoweb
worker.portoweb.type = ajp13
worker.portoweb.host = 127.0.0.1
worker.portoweb.port = 8009

Best regards
 Martin



--- Scanned by M+ Guardian Messaging Firewall ---



---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message