tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin Gainty" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: Tomcat doesn't start
Date Wed, 06 Jun 2007 19:32:20 GMT
check Missing env vars  for JAVA_HOME and CATALINA_HOME

also ..context.xml may have missing end tags or maybe the parser you are 
using is out of sync with version of JDK?

Did you parse and validate context.xml?
http://www.w3schools.com/dom/dom_validate.asp

M--
This email message and any files transmitted with it contain confidential
information intended only for the person(s) to whom this email message is
addressed.  If you have received this email message in error, please notify
the sender immediately by telephone or email and destroy the original
message without making a copy.  Thank you.

----- Original Message ----- 
From: "Felipe Martins" <felipesmmelo@yahoo.com.br>
To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Wednesday, June 06, 2007 2:53 PM
Subject: RE: Tomcat doesn't start


> Hi,
>
>  Unhappily, I didn´t do that.
>  I found I way to solve the problem, but it's still quite strange.
>  I had firstly added a folder with a lot of ".dtd", for struts, and then, 
> Tomcat stopped to work. For solving the problem, what I did was simply 
> removing that folder, and Tomcat started normally. BUT, my next step was 
> to add this folder again, and, at this time, Tomcat has started normally.
>  So, it wasn't my code or anything else. Perhaps - and I honestly don't 
> remember - I put this folder there with Tomcat still operating, and 
> something was misconfigured from this time.
>   Thank you for your attention anyway.
>
>   Regards,
>
>   Felipe.
>
> "Propes, Barry L " <barry.l.propes@citi.com> escreveu: I think you 
> answered your own question.
>
> Look again at your context definition. Probably an invalid tag there 
> causing it to break. Without looking at your code, perhaps a missing ?
>
> -----Original Message-----
> From: Felipe Martins [mailto:felipesmmelo@yahoo.com.br]
> Sent: Wednesday, June 06, 2007 12:01 PM
> To: users@tomcat.apache.org
> Subject: Tomcat doesn't start
>
>
> Hi everybody,
>
>    I'm developping an application using struts and hibernate.
>    It was working fine, but, suddenly, with no apparent reason, it
> stopped to work. Tomcat stops at line "INFO: XML validation disabled".
>   And, if I remove the context definition of my application, it starts
> normally.
>    Can anyone, please, help me?
>
>    Kind regards,
>
>     Felipe.
>
> ---------------------------------
> Novo Yahoo! Cadê? - Experimente uma nova busca.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>
>
>
> ---------------------------------
> Novo Yahoo! Cadê? - Experimente uma nova busca. 


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message