tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastian Kruk <sebastian.k...@deri.org>
Subject URI handling bug in Tomcat 6.0.13?
Date Sun, 24 Jun 2007 14:06:28 GMT
Hello,

just a quick question. Why URI like the following:

http://localhost:8080/jeromedl/mbb/filter/marcont:hasDomain/http%3A%2F 
%2Fdmoz.org%2FTop

result in error 400 - incorrect URI - noSlash error in Tomcat 6.0.13,
but were correctly handled in Tomcat 5.5 ?

After investigating a little I have noticed that the problem is in % 
2F sequence (URI encoding of /).

Is there any HTTP specification detail that I have missed or is it,  
as I think it is, a bug in Tomcat 6?

Thanks for any hints,

Cheers,

Sebastian




--------------------------------------------
--   Sebastian Ryszard Kruk
--   Lead Researcher, Project Manager
--   Semantic Infrastructure Lab, eLearning Cluster
--   Digital Enterprise Research Institute 
--   National University of Ireland, Galway 
--   mailto: sebastian.kruk@deri.org
--   GG: 335067, Jabber: s_kruk@chrome.pl
--   Skype: sebastiankruk
--   WWW: http://www.sebastiankruk.com/ 
--   mobile (IRL): +353 85 7126591
--   VoIP   (PL):  +48  52 5110114
--------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message