tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Angelov, Rossen" <Rossen.Ange...@SourceMedia.com>
Subject context.xml locations and servlet mappings
Date Mon, 04 Jun 2007 21:36:17 GMT
Hi,

I am experiencing a weird problem; when configuring my context in
META-INF/context.xml, the servlet mappings stop working.

I am trying to migrate web applications setup to run on Tomcat 5.0 to
Tomcat 5.5 or 6. Currently one or more contexts are configured inside a
host in server.xml. When I try moving these contexts in
META-INF/context.xml, the servlet mappings in web.xml stop working and I
can't figure out where the problem is. If I put the context back to
server.xml, the mappings work fine and pages display correctly.

Any help will be appreciated.

web.xml
...
<servlet-mapping>
  <servlet-name>myServlet</servlet-name>
  <url-pattern>*.html</url-pattern>
</servlet-mapping>
...

Server.xml
	<Host name="hostname" appBase="C:\projects\myApp" .../>

META-INF/context.xml
		  <Context path="" docBase="html" debug="0"
privileged="true">
			  </Context>
Also tried
		  <Context docBase="html" debug="0" privileged="true">
			  </Context>

The WEB-INF and META-INF are in C:\projects\myApp\html

I am also not sure what is correct location for META-INF.

Thanks,
Ross

"This communication is intended solely for the addressee and is confidential and not for third
party unauthorized distribution"

---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message