tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Louise Evans" <Lou...@support.com.au>
Subject Class could not be accessed
Date Mon, 04 Jun 2007 03:43:25 GMT
 

Hi,

 

We are running Tomcat 4.1.31.

 

We are busy evaluating Crystal Reports XI R2, and as part of that
evaluation I am trying to run some *.jsp's.

 

When running the .jsp everything seems fine to be begin with, but when I
try and click any button on the toolbar of the application viewed within
the browser (running within tomcat); the following happens:

 

1. The image on the button disappears (my source show a path for the
images, so obviously something must be different form when the 'page'
gets loaded via Tomcat and then when the mouse cursor is moved over the
'page').

 

<img border=0 name="firstImage" id="firstImage" width=22.0px
height=22.0px
src='\CrystalReportViewer\crystalreportviewers115/images/toolbar/firstd.
gif' alt="Go to First Page" title="Go to First Page" ></td>

 

 

2. When I try to execute any button (doing a mouse click) I get a 'class
<xxxxx> can not accessed' error even though the particular class is
sitting in the same place/directory as the other classes that made it
possible for the *.jsp to run in the first place.

 

Now, as far as issue 1) goes. I have a
c:\jakarta-tomcat-4.1.31\webapps\CrystalReportViewer directory within
which my *.jsp's sit I am running. This crystalreportviewers115
directory is also sitting there.

 

I have also edit c:\jakarta-tomcat-4.1.31\conf\server.xml to have the
following just before the /Host string:

 

<Context path="/CrystalReportViewer" docBase="CrystalReportViewer"
debug="1" reloadable="true" >

</Context>   

      </Host>

 

 

I have edited c:\jakarta-tomcat-4.1.31\bin\setclasspath to add all *.jar
files for the classes I need to my classpath. (This is apart form
setting my PC's classpath)

 

I also tried placing them in a
c:\jakarta-tomcat-4.1.31\webapps\CrystalReportViewer\WEB-INF\lib and
then

In c\jakarta-tomcat-4.1.31\common\lib. Then I tried extracting the class
giving me the error to X:\jakarta-tomcat-4.1.31\common\classes...also to
no avail...

 

I'm obviously missing some small but vital link here. Something about
the setup I must notbe doing right/undertstanding right...

 

Is there anyone that give me some help? Please?

 

Regards,

Louise


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message