tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mélanie langlois <melan...@hotmail.fr>
Subject RE: tomcat not loading log4j properties
Date Thu, 31 May 2007 03:13:43 GMT

Sorry, I found my mistake.. oups... in the log4j.properties, I put path like 
C:\Program Files\Tomcat 5.0\Tomcat_bireport\bin, but I need to put 
C:\\Program Files\\Tomcat 5.0\\Tomcat_bireport\\bin
because of the way java read the \ ....
As a result, all files were created under the bin directory ...

>From: mélanie langlois <melane80@hotmail.fr>
>Reply-To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
>To: users@tomcat.apache.org
>Subject: tomcat not loading log4j properties
>Date: Thu, 31 May 2007 05:06:42 +0200
>
>Hello,
>
>I'm using tomcat 5.0.28 on windows, and I do not obatin the logs for my 
>application. I probably do something wrong in my configuration, but 
>couldn't figure out why, even after checking tomcat doics and mailing list.
>
>Here is my configuration:
>
>-in my server.xml, I have the following:
><Engine defaultHost="localhost" name="Catalina" jvmRoute="tomcat_dev">
>      <Host appBase="webapps" name="localhost"  autoDeploy="true" 
>unpackWARs="true" deployOnStartup="true" >
>        <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger" 
>prefix="localhost_log." suffix=".txt" timestamp="true"/>
>      </Host>
>      <Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger" 
>prefix="catalina_log." suffix=".txt" timestamp="true"/>
>      <Realm className="org.apache.catalina.realm.UserDatabaseRealm"/>
>    </Engine>
>
>I copied the log4j.jar and commons-looging.jar under tomcat-home/common/lib
>I put a log4j.xml under tomcat/common/classes/log4j.properties (see 
>root_log4j.properties attached)
>I put a log4j.properties under 
>webapp/myapp/WEB_INF/classes/log4j.properties (see myapp.properties)
>
>I start tomcat using catalina.bat : catalina start. I can see some output 
>in the console. There is aloaso a localhost_date.txt created under log 
>folder, but this contains only the servlet logs. Myapp.log and jrc.log are 
>not created at all, and I do not see any log from my webapp in the console. 
>Also, teh first time I logged a message from my Servlet, I had an error 
>saying that there was no log4j property configire. To fix that, I loaded 
>the log4j.properties file in my class. This does fix the error, but I can 
>not see any logs from my java classes anywhere...
>
>I really don't have any idea of what's happening here, does anyone has an 
>idea ?
>
>Thanks,
>
>Mélanie
>
>_________________________________________________________________
>Gagnez des écrans plats avec Live.com http://www.image-addict.fr/
>


>---------------------------------------------------------------------
>To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org

_________________________________________________________________
Personnalisez votre Messenger avec Live.com 
http://www.windowslive.fr/livecom/


---------------------------------------------------------------------
To start a new topic, e-mail: users@tomcat.apache.org
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message